#Birdie13

Vilken helg! I fredags kom pappa på besök, så efterlängtad! Vi satt i solen med varsin glass och pratade om allt och inget. Under kvällen anslöt Sebastian från Linköping och vi invigde takterassen, härligt även om det var lite blåsigt. Lördagen var en dag jag längtat efter länge – Saras möhippa! Sara är min blivande svägerska (12 maj smäller det!!!) och jag hade inte kunnat önska mig en bättre fru till min storebror Simon. Hon är helt fantastisk och att få tillbringa gårdagen tillsammans med henne och hennes närmsta vänner gör henne bara mer fantastisk. Det är så mycket kärlek och glädje på dessa tillställningar och man blir ju inte annat än bubblande glad!

Vi började dagen med att dundra in hemma hos Simon och Sara under deras pyjamashäng framför Nyhetsmorgon. Vi drack bubbel och njöt av en härlig brunch där Sara även fick utföra lite uppdrag. Mätta och belåtna gav vi oss ut i det fina vädret och tog oss bort mot Airhop där vi studsade på mattor i en timme, dodgeball var en riktig hit och det bjöd på både kamp och skratt. Efter kaffe och bulle drog vi oss vidare till Skönhetsfabriken där vi njöt av varm källa och bastu och så lite bubbel under en timme. Perfekt aktivitet efter allt studsande =) Hungriga som djur drog vi oss sedan bort mot Majorna och karaokebar. Efter matkoma kom energin tillbaka och det blev fullt ös med karaoke. Det var så kul!! Vi körde på till stället stängde och sedan var det lyckliga tjejer som sa hej då till varandra mitt i natten.

Idag vaknade jag tidigt (som alltid efter en utekväll) men jag lyckades ändå tvinga mig kvar i sängen och samlade på mig några behövliga minuter sömn. Tack och lov är det ingen bakfylla som ligger över en idag även om man är trött. Trött med otroligt lycklig! Jag är så pepp på Simon och Saras bröllop. Om fyra veckor smäller det! Vilket år det här är va, så mycket glädje och kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *