Att välja ”destinations” bröllop

När det var dags att faktiskt börja planera vårt bröllop så hade vi i alla fall i teorin två alternativ.

Huvudkandidaten var Lofoten, där Liv är ifrån och där vi är så ofta vi har möjlighet. Men hur skulle våra gäster kunna ta sig råd med en så lång resa? Och hur planerar man ett bröllop på distans och där vi knappt vet hur vi skulle börja leta efter leverantörer?

Stark andra kandidat var i Nacka. Vi känner många som skulle kunna laga fantastiskt mat, vi tittade på Sjövillan i Nyckelviken som verkade perfekt och visste om flera präster som delade våra värderingar. Dessutom är i princip allt mycket billigare i Sverige än i Norge. Det finns fler leverantörer att välja mellan oavsett om det rör tårta eller fotograf.

Det är inte sistaa gången på denna resa som känslan segrar över förnuftet. På papper talade allt för Nacka. Men hjärtat slog starkt för att ta våra gäster hela vägen upp i norr och bjuda på en upplevelse för livet.

Den fantastiska bilden kommer från visitnorge.se och mer information kring Lofoten hittar ni från dem här.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *