Världen är bra liten!

Ibland hamnar man i ”situationer” där man blir påmind om hur liten världen kan vara. En sådan insikt hamnade jag i i veckan då jag träffade några tjejer från mammagruppen.
Jag hade berättat för dem för någon vecka sedan att jag ska gifta mig i september och att vi ska göra detta på ett ställe som ligger utanför Milano.
Så i tisdags när vi träffades för en fika hemma hos mig frågade en av tjejerna vad stället heter. Hon ska nämligen gå som gäst på ett bröllop i Italien, i september.
Nä, då visar det sig att hon ska till samma ställe som vi har bokat! Hur galet är inte det?! Och det slutar inte där, för dem ska vara där precis dagarna innan vårt bröllop! Så när dem checkar ut, checkar vi och våra vänner in! Alltså!! Så himla roligt och så sjukt! Av alla ställen på jorden, av alla datum på året… så blir det samma plats, samma månad och datum efter varandra.
Vi skrattade och konstaterade att vi var tvungna att styra upp en lunch med oss två brudar. Så nu har vi bokat in att ses i nästa vecka.
Ska bli så spännande att höra hur långt dem har kommit med planeringen, vad dem har gjort för val. Hur deras meny ser ut etc.

Gah vad roligt!!! Nästan så man vill ligga och lurpassa i olivlunden under deras fest. Vad kan man ta med sig, vad kan man ändra på… men det är väl för sent för ändringar då! 🙂 Nej vi får helt enkelt bolla allt sånt innan så man kan hjälpa varandra och bli inspirerad.

Kommer bli en rolig lunch!

Nu ska jag ut och njuta av det underbara sommarvädret Stockholm bjuder på!

Hej så länge!

6e9e829993c29c89ea3f826353f6d8cf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *