Sista punkten avklarad

maxresdefault

God morgon!

Delade ju med mig av vår checklista tidigare, vad vi ska uppnå och klara av denna månaden. Halva månaden har gått och alla to do’s är klara. Så skönt!
Sista punkten, en suuuuuper viktig punkt, var att boka underhållningen.

Vi har funderat ett tag på hur man ska göra det. För oss är just underhållningen en superviktig del i hela upplevelsen. (För det är det vi vill att det ska vara för våra gäster, en upplevelse!)
Det blir ju en hel del musik under helgen:
– Dagtid när gästerna hänger vid poolen. Tänk er dagsfest/ beachclub känsla.
– Aperitivo/ fördink efter vigseln, innan middagen, under tiden vi fotograferas. Då behöver vi ha någon härlig musik för att få gästerna i rätt mood.
– Under middagen, inför tal etc.
– EFTER middagen. Här om nåt är det viktigast att ha bra musik. Det är nu det avgörs om det blir en bra fest eller inte. Eller snarare två saker. Det måste vara en öppen bar (med mer än en bartender så det inte blir korvstoppning) och grymt bra musik. Man vill dansa loss efter ha suttit i några timmar och andra vill bara hänga till bra musik.

Vi har diskuterat de olika alternativen.
– Spotify spellista? Nej, det kommer bara bli att gästerna vill gå fram och önska, byta låt mitt i en drop, konstig blandning av musik och risk för dålig stämning mellan gäster som hela tiden kivas om vems musikstil som ska spelas. Nej tack!
– Lokalt band? Oj oj oj, vågar vi? Kommer dem bara spela Italienska ballader? Nej för risky!
– Lokal DJ? Samma här, ska vi ta en från ön vi ska vara på? Hur uppdaterad är han på det senaste och har vi samma smak på musik? Eller ska man ta en från fastlandet? Men samma där… blir det italiensk house då? Haha nej det vågar vi inte heller.
– Flyga ner en svensk DJ? Ja, det skulle kunna vara något. Då får vi den musiken vi gillar och det blir lite nattklubbskänsla efter middagen. Bra.
-Flyga ner underhållare/DJ? Oh yes!!!! Vi var på en vän till mig, Anja och Marcus bröllop i höstas och deras underhållare var en ren och skär musikunderhållning på hög nivå. Vi lyckades boka dem efter att dem fått ett avhopp i sista sekund och vi är såååå glada!! Nu känner vi oss säkra på att festen är räddad och att gästerna kommer få en kväll att minnas.

Wiiieee så glada!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *