15 dagar kvar

Fredag

Och som vanligt, planering! Helt Underbart, vi njuter av långa stunder tillsammans där vi enbart sitter och pysslar och njuter av vad som komma skall.. Tänk att vi i snart 1 år har planerat detta?! Och snart är den stora dagen och helgen här! Vad ska vi planera så intensivt efter detta då?

Vigselringarna

Idag har vi äntligen fått hämta ut våra fantastiska vigselringar! Wow alltså, jag längtar redan tills min fina alliansring med små prinsessformade diamanter ska få sitta på mitt finger för resten av mitt liv.. och den matchar helt perfekt till min förlovningsring! Bra designat Monika *klapp på min egen axel!

Tyvärr kommer jag inte att lägga ut bilder på den då jag vill att de ska vara en perfekt bild på våra ringar tillsammans och detta får självklart vår fotograf ordna åt oss.

Det är nu fredag och redan på onsdag sätter jag mig på flyget ner till Ungern för att påbörja arbetet inför bröllopet! Tobbe ansluter några dagar senare, då han har lite att fixa med här hemma innan han kan möta upp oss. Det är mycket smått och gott kvar att fixa med innan jag känner att jag kan lämna landet och veta att allt är ordnat som ska ordnas här hemma!

img_0356

Önskar alla en fin helg!
Kram Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *