Tips: Videofotograf!

Både jag och Gustav (mest jag) vill självklart att vårt bröllop ska bevaras i form av en film. Jag själv har just filmskapande som ett stort intresse när tid och rum finns. Men att jag skulle filma och redigera filmen för just vårt bröllop är kanske inte riktigt rätt väg att gå. Simon Gavelin är en vän till både mig och Gustav från tiden i Linköping på universitetet. Redan då visade Simon sina grymma talanger när det kommer till foto, film och skapande med sina fantastiska skidfilmer (blev en del skidresor med universitetet). För oss kändes det som ett självklart val att vi skulle fråga honom om inte han ville filma vår dag.

Det jag inte visste då var att Simon faktiskt arbetar som just videofotograf vid sidan om av sitt jobb idag. Han gör projekt som dop, bröllop, events samt skapar presentations- och reklamfilmer. Simon är enormt duktig på det han gör och finns idag baserad i Linköping. Hett tips om du som jag går i bröllopstankar och kommer att gifta dig i dessa krokar. För att se mer av Simon och hans filmer kan du besöka:

För oss är det viktigt att vi har en relation till de personer som utför denna typ av jobb, som fotograf och videofotograf. Det viktigaste är att vi känner oss bekväma och att personen som utför jobbet även känner sig bekväm och vågar ta för sig och kan köra på egen hand utan några riktlinjer samt är för på eller liknande. Vi är så glada att Simon tackat ja till oss, det kan liksom inte bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *