Back on track!

Tillbaka i vardagen med jobb och allt vad det innebär. Blir alltid lika fascinerad över hur snabbt man anpassar sig till vardagen igen. I onsdags klev vår ena TM, Camilla på planet som tar henne ut på en 5,5 månads äventyr. Nästa gång vi ses är det 2,5 vecka kvar till bröllopet. Det känns så galet!

Vi hann få klart de sista justeringarna på våra inbjudningskort. Snacka om att de verkligen är personliga. Jag och Gustav är så nöjda! Nu gäller det att vi får iväg de till tryckeriet och att hemsidan blir klar så att vi ÄNTLIGEN kan skicka iväg dom! Helt plötsligt känns bröllopet nära och på riktigt igen ;).

Imorgon åker jag hem till Vimmerby för att umgås med nära och kära som jag inte hann umgås med vid jul. Det ska bli så himla härligt! Sen ser jag extra mycket fram emot att få gå skogspromenader med Ärtan, mammas och pappas hund. På söndag ska jag ta ”vägen förbi” Linköping för att hälsa på Ia och hennes lilla bebis. En otroligt mysig helg som jag står inför. Ska även försöka hinna förbi både kyrka och loge för lite fotografering. Hoppas även mamma och jag kan reka catering, om ändå helgen var tre dagar ;). Listan ”to do” tar aldrig slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *