När man vaknar!

Att få vakna! Ibland är det det bästa som finns! Speciellt om du har haft en dröm som spårat utan dess like. Inatt drömde jag om bröllopet, främst vigseln. Det var fel redan från start med enormt hög stressnivå:

Klänningen anlände en timme innan själva vigseln. Gustav gillade inte klänningen men vågade inte säga något dock sa hans kroppsspråk allt och lite till. Jag hann inte få mitt hår tvättat utan gick med en svettig hästsvans upp till altaret, dessutom utan något smink. Allt var omvänt när det kom till vigseln, en vigsel som fick hållas ute på idrottsplanen utanför min gamla skola och ishall.

Jag stod redan framme vid ”altaret” och Gustav kom intågande med alla gäster i ett tåg. Alla ställde sedan upp sig på två rader som om vi skulle framföra något slags framträdande tillsammans. Vi hade i stort sett missat att kontrollera alla olika moment under vigseln så det blev bara KAOS! Helt plötsligt blev det vattenkrig och ingen lyssnade på mig när jag försökte styra allt till rätta. Det var som det värsta tänkbara klassrummet där barnen skriker, slåss, springer runt, kastar saker, som sagt ett enda stort kaos. Mitt hjärta brast i den där samlingen och jag greps av panik och började gråta. Jag sa till Gustav att jag ville avbryta alltsammans. Vi avbröt och jag vaknade helt svettig och med en enorm klump ångest i bröstet.

Känslan när man inser att det bara är en dröm! Phu! Det är garanterat inte sista gången jag drömmer en mardröm om bröllopet men att de kommer redan nu… Igår när vi skulle sova insåg jag att det fanns en del saker till bröllopet i mitt flickrum här hemma, saker som jag helt glömt bort. Självklart var det det som triggade igång bröllopstankarna i det undermedvetna ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *