IN FOUR DAYS!

Om bara fyra dagar blir den här fantastiska människan ett år rikare och fyller därmed 30 år! Tänk att när jag var tjugo kändes den åldern som en evighet bort men vips så är man där och nosar. Okej jag har några dagar kvar dit men ändå. Att Gustav även fyller år på veckans bästa dag är ju ingen dålig grej. Gustav tyckte att en 30-årsfest var onödigt att ha med tanke på bröllopet i sommar, ”det räcker väl med en fest”. Jag trodde ändå att han innerst inne ville ha en fest så självklart satte tankarna hos mig igång rätt tidigt.

Alperna blev ett perfekt tillfälle för en överraskningsfest! Det handlade mer om en upplevelse och ett firande än en massa paket. Det enda paketet Gustav fick denna dag var tröjan ni ser på bilden. Jag beställde den några veckor innan vi skulle åka. Jag köpte med lite dekorationer i form av ballonger osv för att pynta vår lägenhet med. Det var en chockad Gustav den där tisdagsmorgonen när alla 13 kom in och sjöng vid 07.50. Han förstod inte vem det var de sjöng till först. Tack och lov föll poletten ner till slut och även om det var en rätt sur Gustav som satt med vid frukostbordet den morgonen så ändrades det under dagen. Ska klargöras att han var lite sur för att han skulle behöva utföra vissa saker under dagen samt bära tröjan ;).

Gustav fick som sagt en lista med uppdrag som skulle utföras. Utförde han ett uppdrag fick han en shot av en god dryck, misskötte han sig fick han tre som straff. Det startade rätt tufft med en stor morgonshot följt av tre i straff då uppdraget om att bära tröjan hela dagen sabbades redan under frukosten. Det var en segstartad Gustav men han kom igång till slut och klarade nästan alla uppdrag. Efter en dag i skidbacken drog vi på afterski, världens bästa afterski. Vi höll på i 2,5h och vi fick de att avsluta det hela med Stevie Wonders – Happy Birthday. De där sura minerna som visades vid frukostbordet var ett minne blott under afterskin. Är det något Gustav inte gillar så är det att ”skämma ut sig”. Vi kan ju alla då undra hur tusan det ska gå för han på hans svensexa? Bra uppvärmning med denna överraskning tror jag ;).

På fredag är det dags för firande igen men denna gång lite mer riktigt med presenter, sång och tårta. Jag ser fram emot att få fira Gustav och jag har verkligen längtat och längtar till fredag. Det finns typ inget roligare än att planera en födelsedag, speciellt för någon som man tycker väldigt väldigt väldigt mycket om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *