Planering!

Vi vaknar upp till en härlig lördag, älskar känslan som infinner sig i kroppen varje lördagsmorgon. Vi tillbringar morgonen i soffan med kaffe och vinterstudion. Jag har varit vaken ett tag och hunnit styra med bröllopsplanering. Nu vaknade även min 30-åring till blivande man och vi ska se till att fixa det sista på vår to do – list innan kvällen. Vi somnade sent igår för att vara oss och en fredag ;). Gustavs mamma var här och vi skålade i champagne och Gustav fick öppna de sista presenterna.

Jag visste ju att om vi åker till New York så måste vi gå på NHL. Inte enbart för att Gustav skulle älska det, utan också för att jag älskar det. Jag har varit på tre NHL-matcher. Dock aldrig i Madison Square Garden och jag har heller inte fått se New York Rangers med Lunkan! Ska bli så kul! Det var så kul och se Gustavs min när han öppnade paketet och fick se bilden som pryder detta inlägg. Haha! Han blev så glad och jag är så tacksam för att min present blev så uppskattad. Blir en del resor detta år (som vi älskar det).

Det var inte enbart Gustavs födelsedag igår utan också veckans bästa dag som innehöll något riktigt bra för oss. Vi var helt pirriga igår innan vi gick och la oss och livet kändes sådär larvigt bra. Tänk er känslan av att stå på en bergstopp och titta ut över världen. Solen i ansiktet och den friska luften i lungorna, friheten, lyckan och glädjen. Ja, precis så bra kändes det igår när vi kröp ner under täcket. Idag ska vi köra ett ryck i bröllopsdjungeln och ikväll väntar en middag ute för bara oss två. Imorgon bitti åker Gustav till Seattle och blir borta ett tag så jag ska se till att njuta av den här dagen! Dreamteam – nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *