Ansiktsmask!

Är det något jag verkligen fastnat för den senaste tiden så är det ansiktsmasker. Hur härligt är inte det? I höstas såg jag till att unna mig något som jag i stort sett aldrig gör, ansiktsbehandling. Brukar prioritera massage för kroppen före ansiktet men jisses vad härligt det var. Att gå på lyxiga ansiktsbehandlingar med massage varje månad är dock något som i slutändan blir otroligt kostsamt. Därför försöker jag alltid ha en dag i veckan där jag kör hemmaspa. Det blir hårinpackning, skrubb, lotion, ansiktsmask osv…

Jag fick en ansiktsmask av Ia i födelsedagspresent. Det är riktigt bra drag i den om vi säger så. Jag har sen dess utökat mitt sortiment med masker som ger lyster, lugn, renar, stramar, boostar, peelar osv… Det är ju en hel djungel det där! Idag kom äntligen ett paket hem till mig från Skin City. Jag har sen ett tag tillbaka använt mig av Paulas Choice, ett märke som jag är supernöjd med! Nu har de även kommit med en ny ansiktsmask, självklart var jag tvungen att klicka hem en. Det är en renande gelmask med kol och naturliga leror. Den ska minimera orenheter och minska porer samt lugna och reducera rödhet. Jag har en väldigt känslig hy så jag hoppas denna ska passa mig perfekt. Ser fram emot söndag när det är dags för spa här hemma och då är tanken att denna mask ska testas. Spännande!

Läser igenom mitt inlägg och tänker – vem är jag? Hade någon sagt till mig för tre år sedan att jag skulle ha ett badrum fyllt med hudvårdsprodukter och blogga om ansiktsmasker hade jag garvat ihjäl mig. Tidigare har jag varit tjejen som tvättar ansiktet med tvål och vatten men nu är mitt badrumsskåp som sagt fyllt med olika produkter och det har blivit lite av en hobby. Ganska dyr hobby 😉 men väldigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *