Helg!

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av ett handskrivet meddelande i köket. En lapp med några få ord skrivna av Gustav. Det där lilla gör så mycket! Efter en ganska lång fredag på jobbet skulle jag ta en nap på tio minuter, det blev 40 ;). Mötte upp kollegor för AW och skratt. Som vi skrattade! Det var länge sedan jag skrattade så mycket! Ni vet när man skrattar så man gråter, så härligt att bara få skratta. Det var behövligt efter en lång arbetsdag och ett perfekt sätt att starta helgen på! Jag var hemma rätt sent inatt men vaknade såklart redan innan klockan slagit sju, men somnade ändå utan problem trots Gustavs frånvaro.

Idag är det kusinhäng för hela slanten, det är det egentligen hela helgen. Har sett fram emot just den här helgen ett tag. Det är svårt att boka in dessa häng eftersom alla har ganska fulla kalendrar. Jag tror att vi bokade denna helg för drygt 3-4 månader sen och då är det ändå några själar som kommer vara frånvarande  . Inte lätt det här helt enkelt men det kommer bli hur bra som helst!

Vad gäller planeringen för bröllopet så är vi just nu inne i en ganska lugn period. Inbjudningskorten är ute, i slutet av februari ska vi hem till Vimmerby för att förhoppningsvis provsmaka den mat som vi vill ha till vår stora dag. Vi måste även bestämma oss för smaker angående tårtan. Vi (läs jag) har det väldigt klart för mig vad gäller tårtans utseende men smakerna – ingen aning. Gustav är mer tårta än jag, så jag tänker att han får vara den som har lite mer ansvar där.

Som sagt, helgerna är fyllda och det är viktigt att man också finner tid för vila. Jag ska koka mig lite kaffe och ligga kvar i sängen någon timme till innan jag möter denna lördag!


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *