Glädje

Vaknar upp alldeles för tidigt denna söndag med tanke på de få timmar som faktiskt tillbringats till sömn. Men det gör mig inget för att den där tröttheten är inte som berör mig. Det jag istället känner är en glädje och en värme i kroppen som helt enkelt är toppen. Vilken dag eller vilken helg det har bjudits på. Och vet ni, än är den inte över. Vi har en hel dag kvar att njuta av!

Gårdagens middag med nära och kära var så härlig. God mat, prat och skratt. Min helg har verkligen bjudit på glädje! När Viktor och jag gick hem i nattens iskalla vindar kändes det som om vi var tillbaka tio år i tiden. Vi har ju gått de där promenaderna så många gånger, på väg hem från festligheter. Väl hemma satt vi uppe och pratade, pratade om vår barndom och minnen man har. Kändes som om man var liten igen och hade sleep over och ni vet när det inte går att sluta prata fast man egentligen behöver sova. ”Ska bara säga en sak till … ”

Tack för den här helgen livet! Jag har inte bara fyllts med glädje och värme utan med flera kilo positiv energi. Bilden har jag tagit ifrån min kusin Pernilla 💙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *