Tankekarta

Något jag använder mig flitigt av i mitt yrke är tankekartor. I lördags hade jag ett långt samtal med en av mina bästa vänner Sara. Det blev en hel del bröllopsprat, mer än tänkt men då Sara verkligen har intresse för skapande och design samt är sinnessjukt kreativ föll det sig naturligt att vi började diskutera allt från porslin, värmeljus, bukett till servetter.

Jag insåg då hur mycket det är som vi faktiskt inte har koll på än… Därav började jag skissa på en tankekarta, mest för att få en överblick över vad som behöver funderas över. Det finns såklart ganska stora och viktiga saker som inte finns med. Fick helt enkelt inte plats 😛 Jag ska göra en ny efter bröllopsmässan nästa helg tänker jag. Det är bra med tankekartor om man ser till att följa upp och utvärdera!

Jag är så glad över att jag har Sara i mitt liv. Hon står verkligen vid min sida i all den här planeringen och det som är så skönt är att hon faktiskt redan planerat ett bröllop och en bröllopsfest i exakt samma loge för bara ett år sedan. Eftersom hon har ett bättre öga för form, färg och matchning än mig delade hon igår en mapp med mig på Pinterest där vi kan samarbeta. Smart sett att få inspiration och nya tankebanor eller tankebanor överhuvudtaget. Igår gick jag runt med servetter cirkulerandes i hjärnan hela kvällen…

Sara påminde mig även om hur liten roll allt det där väl har på den stora dagen. Det viktiga är vi, att vi säger ja, att vi får fira vår kärlek och inte om servetternas nyans matchar med porslinet. Det är ganska lätt att trassla in sig i alla detaljer istället för att se det stora och centrala – oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *