Nystart!

Det är måndag. En ny vecka med sju dagar framför oss som bjuder på det mesta ur den där gott och blandat påsen. Jag gillar måndagar, en känsla av nystart. Fulladdad med energi från helgen och redo att bemöta en ny vecka.

Denna vecka stavas sportlov. Jag har bokstavligen inlett lovet åt sport. Igår blev det tre pass. Ett på slalom skrattandes genom flera av Idres skogsbanor. Ett på längskidor tillsammans med Gustav där vi åkte i detta vinterlandskap och bara njöt. Samt ett gympass med mamma där hon hängde med mig på HIT-träning. Vi avslutade söndagen med att besöka simhallen och bubbla i bubbelpoolen innan jag och Gustav åkte hem och gjorde pizza som åts upp lagom till Bron, älskar den serien! Jag älskar att ha lov och att vara här i Idre. Finns inget bättre sätt att starta en ny vecka på :).

Idag yr snön runt huset och det känns som om kaffet i soffan lockar lite mer än att dra på sig slalomskidorna just nu. Dagen kommer bjuda på sport i alla fall både fysiskt men också via tv-rutan. Ikväll ska vi ut och äta restaurang då familjen vill fira Gustav i efterskott. Imorgon eftermiddag åker vi hemåt igen så vi ska njuta av den tid som är kvar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *