16 timmar i bil

img_4133

Igår ringde klockan tidigt. Min var ställd på 04.45 men jag hade en annan klocka som väckte mig redan 04.21. Det var en hund som ville kela så det var ju ingen idé att somna om. När jag kom upp till köket hade pappa redan bryggt klart kaffet så det var bara att hälla upp det i termosen och placera sig framför ratten. Dagens mission var att hämta hem all alkohol inför bröllopet. Jag körde ner till Malmö och sedan skiftade vi chaufför. Cristian gillar att köra bil så jag satt placerad bekvämt jämte resten av resan.

11.15 åkte vi med färjan från Danmark till Tyskland. Två timmar senare satt vi på den igen. Det gick så smidigt! Gustav hade gjort en beställning online och sedan packar de allt åt en så när vi rullade in på parkeringen behövde vi bara betala och sedan kom de ut med allt som vi bara kunde lyfta in i bilen. No problem! Allt flöt på bra förutom när vi skulle över Öresundsbron då hade de tekniska problem så vi bildade en fin kö bakom oss =).

Vi stannade till i Älmhult på vägen hem och åt middag på IKEA. Sedan besökte vi även fyndbutiken som de har där, sjukt stor och det fanns massor av saker men inget av det som jag var på jakt efter. Bättre lycka nästa gång! Strax innan nio rullade vi in på garageuppfarten och lyfte in allt i huset. En snabbvisit i Puttgarden helt klart och många timmar i bil, men det flöt på så fantastiskt bra. Tack pappa för att du följde med!

Inatt sov jag helt klart bättre än på länge och idag väntar sol och bad ute på landet hela dagen fram till matchen i eftermiddag. Så taggad! Kom igen nu Sverige!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *