OUR LOVESTORY

Vi hade varit tillsammans 1,5 år när Tobbe frågade om jag ville bli hans. Ni vet när det känns sådär overkligt bra att man inte tror att det är sant, den känslan var det enda sedan jag träffade honom från dag ett. Många av mina vänner tyckte nog att de kanske var lite tidigt att han friade så snabbt efter 1,5 år!! Men jag tror att med tiden har de insett att vi är menade för varandra och om man verkligen hittar rätt så spelar tiden ingen roll.  Vi hade gått in på Jarl Sandin någon gång när vi hade vägarna förbi mest för att jag tycker det är kul att kolla på smycken, hade skojat lite om vilken förlovningsring man drömmer om osv, ja ni vet hur tjejer är när man vill ha något 😉

Över jul & nyår 2016 var vi i Dominikanska Republiken. På nyårsafton hade vi bokat en liten lyxigare middag nere vid havet på stranden, en så kallad ”candle light dinner”. Det var så romantiskt, mysigt och det kändes som man var tagen ur en film eller bilden man sett på instagram. Under middagen frågar servitrisen om han ska ta en bild åt oss, han såg att vi hade med oss en kamera. Tobbe svarar snabbt att det inte behövs. Jag blir förbannad att han säger nej, eftersom jag älskar att ta fina bilder och detta moment kändes ypperligt bra att fånga på bild. Efterrätten kommer in, och Tobbe frågar om vi ska ta en bild. Min enda tanke var- nu passar det minsann! Han sätter upp stativet en bit ifrån oss, sätter på självutlösaren på kameran och springer tillbaka för att sätta sig vid bordet, men istället rotar han i kamera väskan efter något och slänger sig ned på knä och detta moment fångas på bild!!!! Ni kan ju förstå att man var bra förvånad! Detta blev ett frieri som jag bara hade kunnat drömma om <3

lyckligaste ögonblicket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *