inspo bröllopsbuketter

Hur ser din dröm bröllopsbukett ut? 

Jag har funderat en hel del på hur jag vill ha min bukett. Suttit några timmar på Pinterest kan man säga haha. Än har jag inte kommit fram till något heller- allt är ju FIIINT!!

Eftersom vårt tema kommer gå i ljus puderrosa så kommer såklart blommorna också gå i de temat. Jag är sugen på att ha pioner, rosor, eucalyptus är ett måste (älskar det) och eventuellt de där små vita blommorna- brudslöja tror jag att de heter. Sedan kan det också vara fint att komplettera med några strån eller något som sticker upp så att buketten blir lite mer levande.

Jag är även lite kluven på hur jag vill ha formen på buketten. Tycker det känns så stilrent och snyggt att ha en helt perfekt rund bukett samtidigt som jag gillar den droppformade modellen också, den blir liksom lite mer busig och ledig. Jag tänker också att eftersom jag ändå är ganska lång så skulle den droppformade passa mig bra. Tur att jag har en kompis & kusin som är florist så man kan bolla lite!

Några av mina favoriter..

 

c7bf0d6b2df49110a6cf2179ce4f408e

077f76d000a9c507c4e3ac116d0f82ea

Bildkälla: Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *