Våra förlovningsringar!

Vi fick våra ringar den 24/8 efter något som kändes som en evighet. Det tog cirka tre veckor från beställning till leverans. Men den som väntar på något gott! Jag var som ett litet barn på julafton när vi skulle gå och hämta ut dom. När vi fick testa ringarna där i butiken så sprack vi upp i två fåniga leenden och det kändes nästan lite generat men så härligt.

Det tog ett par dagar innan vi vande oss vid ringarna. Jag snurrade på den, pillade, trummade med ringen mot bord och så vidare. Det händer fortfarande men inte i samma utsträckning. De gånger jag tar av mig ringen är när jag tränar, bakar och sover. Vet egentligen inte varför jag tar av mig den när vi ska sova men det har blivit en vana. Idag känner jag mig naken utan ringen och det är som om något saknas när jag tar av den.

Jag tittar ner på ringen minst tio gånger om dagen, vilket alltid får mig att tänka på Gustav. Känslan är att han är med mig på ett helt annat sätt på grund av ringen, svårt att förklara för vi har ju varit ett par i fem år, men nu är känslan av att det är vi starkare och tydligare.

img_1929

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *