Triss i bröllop!

En mysig helg och ett efterlängtat höstlov är förbi. Jag såg till att verkligen ta vara på att njuta av dagarna. Blev en hel del kvalitetstid med nära och kära, ingen stress och bara vara i nuet. Precis vad jag behövde! Nu är man tillbaka i vardagen igen efter förra veckans bubbla, påminde lite om den bubblan jag befann mig i efter Gustavs frieri!

I söndags åkte vi till Fiskebäckskil för att möta upp släkten för en trerätters lunch på Gullmarsstrand. Otroligt vackert och vilken fin dag vi fick även om det blåste kallt. Roligt att träffa släkten och jag tycker det är så kul att vi är tre par som gifter oss 2018. Vilket år det kommer bli, så mycket kärlek! Det blev självklart en hel del prat om bröllop och mormor och morfar är så glada, även om de (läs mormor) mest tjatar om barnbarn. Jag önskar verkligen att de får vara pigga och friska så att de kan vara med nästa sommar! Det skulle betyda otroligt mycket för mig att ha dom där!

Förutom jag och Gustav så är det min storebror Simon och hans Sara samt min kusin Evelina med sin Mattias som gifter sig. Det är så roligt att det blir tre helt olika typer av bröllop, tror verkligen att det ena inte kommer vara det andra likt, fantastiskt! Jag vet inte om det framgår mellan raderna men jag är så PEPP på 2018. Det finns en hel del att se fram emot det året om vi säger så! Jag kommer dela med mig av det allt eftersom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *