Veckans bästa dag!

Tidig morgon i Göteborg, snön har hittat hit och stora fluffiga snöflingor dalar ner i gatulampans sken. En väldigt mysig morgon här hemma där jag och Gustav legat i soffan och kollat OS. Så härligt att vara hemma hos min kärlek igen. Fick en såndär lång och gosig spontan kram i köket igår som man känner säger allt och lite till. Så mysigt!

Idag är det fredag – veckans bästa dag! Och idag ska jag bara göra sådant som jag känner för. Idag är första dagen på lovet där jag inte ska umgås med någon annan än mig själv. Jag kan tänka mig att det blir minst två träningspass, brödbak och en del plockande här hemma samt en massa OS! Att få starta dagen med OS-guld av Hansdotter är ju inte fel. Och skidskyttelandslaget, vad händer!? Älskar sport, älskar OS! 

Imorgon är det bröllopsmässa och jag har fått lite nya tankar och idéer inför vår dag som gör mig pepp! Ska dela med mig av det längre fram. Tror att pausen i bröllopsplaneringen varit bra för hjärnan 😉 Angående mässan hoppas jag få inspiration till frisyr, smink och blommor. Det är mina topp tre på listan av – no idea!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *