En riktig paus!

Söndagen tickar sakta men säkert på och snart är det dags för en ny vecka med nya äventyr. Vår helg har bland annat bjudit på bröllopsmässa, en walk down memory lane i Malmö, en 30-årsfest och en storhandling på Ica Maxi. Det har varit många intryck och känslor för mig och jag kämpade med att hålla ögonen öppna när jag körde hem från Malmö imorse. Trött men lycklig i själen för den här helgen och veckan som har varit där jag fått spendera värdefull tid med både familj och vänner.

En sak som har varit otroligt skönt dessa dagar är att jag stängde av alla måsten och ”jobbiga” tankar kring jobb och bröllop. Jobbiga tankar kring bröllop, får man ha det? Å ja, det får man. Det har känts som om jag har fått pressa fram inlägg här den senaste tiden och försökt hitta fokus på att det ska handla om vår planering. Det som var skönt med att stänga av några dagar var att helt plötsligt tändes den där glöden igen. Helt plötsligt är det roligt att tänka på bröllopet igen, att fantisera om dukningen, blommorna, frisyr och smycken. Något som jag tidigare bara sköt ifrån mig för det kändes jobbigt. Ibland är det en riktig paus som behövs för att hitta glöden igen =).

Jag vill påstå att jag har gjort det nu, senast i fredags kunde man se mig irrandes omkring i Göteborgs second hand butiker. Jag klev in i en bubbla på 10h där jag fullkomligt dränkte mig med loppisar, Pinterest, bloggar och pyssel. En sak är säker och det är att min nya stora förälskelse är gammalt porslin, dör för alla de fina grejer som man kan hitta. Jag ska delge er mina tankar i ett kommande inlägg. Med tanke på nattens 30-årsfest så är jag lite sliten, sömn är något som inte prioriterats nu i samband med OS. Fast vad gör det, sova kan jag göra när jag blir äldre. Tack alla inblandade för en magisk helg och vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *