Fin vecka!

Tacksam över veckan som snart är gången. Varje dag har jag vaknat med ett stort leende på läpparna och känt mig glad över vad dagen har att erbjuda. Denna vecka har bjudit på en salig blandning av vänner, jobb, träning och bröllopsbestyr!

Igår åkte jag hem till min vän Ida för att göra första ”sittningen” och testa frisyr till bröllopet. Hon är så extremt duktig och det känns tryggt och veta att det är hon som är ansvarig över min frilla på den stora dagen. Jag är långt ifrån klar i huvudet vad gäller beslut av vad för frisyr jag vill ha. Det är en blandad känsla för mig att få håret fixat. Jag som i vanliga fall alltid går i utsläppt eller en vanlig hästsvans har svårt att känns mig hemma i dessa frisyrer. Vi gjorde ändå några varianter med utsläppt hår och sedan körde Ida två uppsättningar som till en början kändes så naket och obehagligt men när jag väl såg det så kändes det otroligt fint. Tack och lov är det inga beslut som ska fattas än och vi kommer hinna testa fler varianter. Världens bästa Ida som bjöd på fina frisyrer, snack, skratt och jordgubbar!

Just nu sitter jag i bilen parkerad utanför storebrorsans lägenhet. Har precis släppt av Gustav och mina bröder då det är daga för svensexa! Så kul! Idag bjuder Göteborg på pangväder! Jag och Sara (svägerska) ska ut till Orust för utflykt innan det blir middag hos min moster som bor där ute. Härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *