FANTASTISKA HELG!

img_3709

WOW! Vilken magisk långhelg vi har haft hemma i Vimmerby. Vi anlände redan onsdagkväll och åkte hemåt igår vid lunch. Jag har inte haft en stund över för bloggen utan mitt fulla fokus har riktats mot Sara och Simon. Vilken ära det var att få vara TM på deras bröllop. Gustav och jag var ett riktigt vinnarteam! Det slets på rätt bra in i det sista och även om det var svettigt stundtals så var det något av det roligaste jag gjort. Det var två rätt slitna men extremt lyckliga själar som landade hemma i Göteborg igår.

Vilket bröllop! När Sara och Simon klev in i kyrkan till tonerna av Wilmas tema från Skärgårdsdoktorn så brast det för mig. Note to myself – ta med näsdukar nästa gång! Det går inte att beskriva den lycka som rusar genom kroppen när man ser sin storebror skrida fram till altaret med otroligt vackra och underbara Sara. I följet fanns även mina bröder Petrus och Anton så det gjorde ju det hela ännu mer fantastiskt. Så fint!

Middagen och festen var grym! Fina tal, mycket skratt, glädjetårar och enormt mycket känslor. Kvällen avslutades på dansgolvet och svetten rann som aldrig förr – fantastiskt! Jag hade svårt att somna när vi väl tog oss till sovrummet. Så många tankar och så mycket intryck och det blev rätt intensivt och mycket att hålla koll på där ett tag, så det tog sin stund för mig att varva ner.

TACK Sara och Simon för att vi fick äran att vara TM på er stora dag! Njut nu ordentligt av två veckor i Italien som man och fru. Jag och Gustav tar nu sikte på vårt bröllop igen och som vi ser fram emot det! Galet pepp!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *