Playlist!

28576944_10155091294856556_8669262758216204288_o

Vi funderade en liten stund över musikfrågan till vår stora dag. Jag var först inne på ett liveband men det bandet jag ville ha skulle kosta 40.000kr och det känner jag är lite väl saftigt. Dj var något som gick bort ganska snabbt då det för mig och Gustav betyder samma sak som en spellista från spotify. Vi har varit på bröllop där det varit Spotify som stått för musiken och det har fungerat så bra.

Jag har ett starkt minne från någon dag innan Bella och Simon skulle gifta sig, vi satt hemma i deras lägenhet, smuttandes på champagne och Simon skulle visa sin spellista för oss. Alltså det finns ingen som Simon när det kommer till att verkligen uppskatta och älska det där lilla i vardagen/livet. Han var såååå nöjd med sin spellista och inte bara låtarna i sig utan övergångarna som var mellan låtarna. Det jag gillar med deras spellista var att det var så genomtänkt, det fanns låtar som passar alla gäster så att de skulle känna sig hemma på dansgolvet. Det varvades schlager, dansband, klassiker och tophits. Det var så bra! Jag tror jag tillbringade nästan fem timmar non-stop på deras dansgolv och tro mig jag hade kunnat stanna längre!

Ett annat starkt minne jag har är från Emelie och Niklas bröllop där en av gästerna arbetade som zumbainstruktör. Han fick igång oss som var på dansgolvet att följa honom, haha jag älskar ju sånt. När man känner den där gemenskapen. Svårt att förklara men jag får sånna kickar av det! SÅ där stod vi och alla körde samma dans. Där var det också Spotify som representerade musiken.

Hur som, igår satt jag och letade låtar. Idag är tanken att jag ska försöka organisera lite. Förhoppningen är ju att gästerna kan låta listan vara och att ingen springer fram och byter låt hela tiden. Jag själv är nämligen en sådan som gärna byter låt efter 10-40 sekunder men det är ju något som inte kan ske den sjunde juli.

Å och vet ni vad mer! Idag kommer Gustav syster, min svägerska och fina vän hem till Sverige! Jag är helt pirrig i kroppen! Jag säger det igen, mycket känslor hos Antonia just nu så allt blir ju extra känsligt. Har inte träffat människan på ett halvår! Wow! Bra onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *