Hello från Thailand

Godmorgon på Er och hej ifrån Thailand!

Nu är klockan 8 här och jag och Tobbe har precis avklarat ett morgon träningspass här, som avslutades med ett dopp i vår pool! 

Som jag skrev i tidigare inlägg så befinner vi oss nu i Thailand. Just nu är vi på Koh Lanta, fantastiskt fint och lugnt, god mat, härliga stränder, salta bad och massagen den ska vi inte ens prata om. Vi har hyrt hus den här gången, kan starkt rekommendera!!! Speciellt om man är några fler som åker:) På tisdag åker vi vidare mot fastlandet, då har vi hyrt ett hus i Aonang🌴.

Här i Thailand är det magiska vita stränder med allt ifrån slipade koraller, stenar och fina annorlunda snäckor. Vi hade en liten tanke på att plocka med oss lite snäckor just för att ha som bordsdekoration. Tycker det passar så fint eftersom vi ska ha skärgårdsbröllop. Sedan valde vi även att ha en snäcka med på vår save the date, så detta med snäckor får liksom bli vårt tema lite. Vi kommer även plocka in de klassiska svenska blåmusslorna för att få den typiska västkustkänslan 🐚🌞 till detta blir det en klassisk vit linnedukning med inslag av några rosa snittblommor och eucalyptus (eftersom detta också är vårt tema). Till detta kommer vi också ha någon typ av ljusstake eller kanske bara några tjockare blockljus.

Här är lite snäckor ifrån vår samling

Det var allt för nu, dax för lite frukost och bad i havet!

Om ni vill se lite mer bilder ifrån vår ”pre honeymoon” klicka dig in på min Instagram här 😉

Kram från Thailand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *