alla <3 dag & hur vi egentligen träffades

Idag är det alla hjärtans dag! Hur firar ni denna kärleksdag?

Idag har vi firat det ganska enkelt. Tobbe kom hem med en fin bukett med röda rosor till mig <3 sedan har vi ätit middag och druckit något glas rött, pratat och bara myst.

Alla hjärtans dag är ju kärlekens dag så tänkte faktiskt passa på att berätta för er hur vi träffades…
En lördagkväll för ca 5 år sedan visade en av mina vänner att hon hade skaffat den där numera välkända appen på T. Vi satt en hel kväll och hade skitroligt med denna app. I början tyckte vi båda att detta var ganska löjligt och tänkte väl mer eller mindre att detta är bara en kul grej och ett tidsfördriv. Minns att vi satt och sa att vi aldrig skulle gå på en dejt med en okänd människa som man aldrig träffat och endast dömmer på en bild vid första ögonkast.

I maj 1 år senare, träffar jag min första kille ifrån Tinder, (jag som aldrig skulle gå på en dejt) svinnervös påväg till ett café i Göteborg. Givetvis hade vi bestämt ett café som låg lite avsides 😉 Vi drack kaffe, snackade, det var sjukt enkelt och kändes väldigt naturligt och snygg var han också. Ni vet när man har den där känslan att man inte vill att dejten ska ta slut. Jag minns hur jag tvingade Tobbe att visa ett Youtube klipp på när gjorde sin audition i Idol… haha på första dejten stackare.
Denna kväll slutade med att Tobbe körde hem mig, vi smsade redan på samma kväll när vi kom hem om när vi skulle ses igen. Vi fortsatte att träffas under hela sommaren och i augusti blev vi äntligen tillsammans <3

Denna dejt blev min första Tinderdejt men också en dejt med min första riktiga pojkvän, min bästa vän, min drömkille, mannen i mitt liv som jag också ska gifta mig med! Kan ni förstå? Nyper mig själv i armen varje gång jag tänker på detta. Har aldrig ångrat att jag gick på den där tinderdejten en enda sekund. Borde tacka en av mina vänner som tvingade mig till denna dejt.!

Nu ca 4 år senare ska vi gifta oss, det känns helt sjukt och nästan overkligt! Denna lyckan som man bär på är nästan helt obeskrivlig, orden räcker liksom inte till! Det blir som ett nytt kapitel som vi startar tillsammans som man & fru Gerefalk <3

Här är han! My one and only forever <3
Här är han! My one and only forever <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *