hindersprövning & 88 dagar kvar..

…ja man kan ju säga att det börjar närma sig, minst sagt. Jag tror inte riktigt att jag förstår hur snabbt tiden kommer att gå nu fram tills bröllopet. 

Förra veckan skickade vi in den så kallade hindersprövingen, det är ett test som man skickar in till Skatteverket för att se att man inte är gift med någon annan eller att man är släkt med varandra. Idag när vi kom hem ifrån jobbet hade vi fått ett brev ifrån dem och prövningen var godkänd så vi får gifta oss med varandra! Detta hade vi dålig koll på eller rättare sagt vi visste inte att man var tvungen att göra en sådan här prövning innan giftemål. Tur att vi har Tobbes pappa som ska viga oss som upplyste oss om detta.

I helgen var min kusin och ena brudtärna Emelie här. Hon provade sin klänning som kom på posten i fredags då vi var tvungna att beställa hem en ny i rätt storlek till henne. Vi satt även och filade på ett så kallat ”mingelbingo”, ett roligt sätt för gästerna att mingla runt och prata med varandra. Detta har vi tänkt att ha efter vigseln innan brudskålen. Perfekt eftersom att vi är iväg och fotas så kommer det ändå hända något roligt under tiden.

Någon som har tips på andra roliga ”lekar”man skulle kunna göra?

Bilden är från när vi var i Thailand i vintras. Shit vad man längtar tills sommaren och härliga sommarkvällar. Idag har Gbg bjudit på ett riktigt härligt och soligt vårväder. Vi är ju ändå i mitten på mars nu och inte långt kvar tills vi går in i april, visst brukar man säga att våren kommer då!? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *