Den stora drömmen om den perfekta Diamanten

img_0077

Fantasin om kärleksfulla röda rosor och den perfekt sittande diamanten på fingret, hur långt bort skulle den vara? Jag visste redan från början att Torbjörn var *The Big one* och jag bara trånade efter en ring som skriker Monika. Vi har genom åren upplevt oerhört mycket vackert och spännande tillsammans och längtan efter en förlovning blev bara större och större. Ni vet när man hintar och försöker smyga sig på bakifrån för att få fram lite information men han säger bara jaja det spelar väl ingen roll om vi är förlovade eller inte!! Så som många andra tjejer drömmer, var de viktigt för mig också men jag lärde mig att släppa på de då Torbjörns hintar speglade något helt annat än vad jag önskade.

Den stora dagen

De va en oerhört nervösa timmar i bilen på väg till flygplatsen. Jag satt hela vägen och skakade av nervositet och tankarna bara for omkring i mitt huvud. I mer än 4 månader hade jag planerat den stora hemliga födelsedagsfesten för min älskade Pappa. Han skulle fylla 70 år och detta skulle självklart firas nere i Budapest med stora släkten och hans allra närmaste vänner. Med hjälp av mamma kunde vi lura honom att de enbart skulle på en spaweekend och därmed visste han inte om något. Min nervositet var enorm då han uttryckligen har sagt – ”jag vill absolut inte ha någon fest”.

Torbjörn satt i bilen lite tyst och fundersam, jag frågade honom om han också var nervös för allt ståhej jag har ställt till med. Svaret va självklart ja, eftersom du är nervös så blir jag också nervös. Här hade jag inte en blekaste om vad som egentligen väntade på lille MIG.

Väl på planet somnade jag innan vi ens hann lyfta! Typiskt mig! Halvvägs ner till Budapest vaknade jag och önskade jag hade kunnat fortsätta sova resten av resan. Men vi bestämde oss för att beställa in lite dricka för att fira in helgen och bara njuta av stunden. Mitt i allt började Torbjörn prata väldigt högt och jag frågade honom om han har lock för örat då han skriker så alla hör. Men i stundens ögonblick började han prassla i sin väska och prata ännu högre om alla våra resor vi har gjort tillsammans och att han för resten av livet vill göra fler spännande resor tillsammans med mig. Mitt i allt, mitt i planet, bland folk och flygvärdinnor som serverar mat böjer han sig ner, ställer sig på knä och ställer den stora efterlängtade frågan! – Vill du gifta dig med mig?!

Tårarna bara sprutar ner för mina kinder, jag tror jag hamnat i himlen, detta är bara en dröm. Sover jag! Nyp mig. Människorna runt om kring börja tissla och tassla. Tjejerna reser sig upp och börja knuffa på sina pojkvänner. Men Monika, det handlar om oss, ingen annan! Torbjörn har just i detta ögonblick, på 10 000 meters höjd ställt frågan du har trånat efter i dagar, veckor, månader och år. Hela planet börjar applådera och jag kan inte ens reagera innan jag mitt i krokodiltårarna skriker Ja! Självklart, jaaa! Äntligen! Wow, har detta hänt mig! Här bland alla resenärer, på väg till Pappas stora överraskningsfest. Kunde de bli mer romantiskt eller bättre? Nej, sjävklart inte!

Denna underbara dag kommer för alltid att ha en speciell dag i mitt hjärta. För varje gång jag sätter mig på ett flyg så har jag förmodligen en helt annorlunda känsla än dem flesta som sitter på planet. Från denna stund visste jag att det inte skulle dröja länge förrän vi började planera vår Stora dag!

// Monika

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *