Förtrollande glitter och glimmer

img_0082

När Torbjörn gick ner på knä fick jag en tillfällig symbolisk ring och med denna gav han mig även de magiska orden. Du får välja vilken ring du vill.. Att få höra dessa ord var helt förtrollande, tänk att få välja en dyrbar ädelsten som passar just mig.

Jag visste direkt vad min stora önskan var och började jakten på den perfekta diamantringen. Ringen som ska sitta på mitt finger för resten av mitt liv. Jag trodde att resan dit skulle vara enkel, men att hitta den perfekta ringen var rena vetenskapen. Så många frågor började dyka upp på vägen. Vad är viktigast att tänka på? Vilken slipning är bäst och mest hållbar?frågorna blev bara fler och fler. Men eftersom både jag och Torbjörn är perfektionister utgick vi från grunden. Dvs att ta reda på mycket information och vara väl pålästa. Visst skulle man kunna utbilda sig och ta reda på mycket om en diamant men någonstans var vi tvungna att hålla det realistiskt. Jag kom fram till att jag ville ha en Princesslipad diamant strax under 0.5 Carat.

Efter mycket googlande, velande dök den upp. En ring som jag direkt visste att den vill jag ha på mitt finger för resten av mitt liv. En ring som glittrar och skimrar precis som jag önskar, en ring som jag stolt kan visa upp för alla.

Allt om bröllop har publicerat en oerhört bra och sammanfattande artikel om vilka delar som är mest viktiga att tänka på när du letar efter din ring. Använd er utav denna, oerhört lärorikt.

http://www.alltombrollop.com/smycken/vigselringar/d/diamanter-allt-du-behoever-veta.aspx

Önskar er all lycka efter jakten på den perfekta diamanten, kom ihåg när du väl ser den känner du de.

// Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *