I dagarna tre

img_0102

Helgbröllop

I och med valet av bröllopsställe var vi väldigt tidigt även överens om att vi inte vill ha ett bröllop som enbart varar en dag utan en hel helg. För oss är det viktigt att våra gäster har en möjlighet att få träffas och lära känna varandra redan på fredagkvällen, det vill säga dagen innan bröllopet. Detta för att vi ska veta att alla har blivit varma i kläderna och riktigt kan slappna av på vår stora dag. Efter Så mycket planering, så många känslor, så många timmar med pysslande och oro i kroppen, då ska inte den stora dagen enbart vara en dag. Utan vi vill så klart att alla ska få möjligheten att få fortsätta bröllopsfirandet hela söndagen ut.

Save the date

Ganska tidigt av bröllopsplaneringen efter att våra idéer och tankar hade samlats ihop och vårt bröllopstema var färdigt började vi fila på våra inbjudningskort. Eftersom vi har valt att ha bröllopet utomlands var det en god idé att förbereda ett Save the date till alla våra gäster. Save the date-kort valde vi att skicka ut dels för att förbereda våra gäster på vår stora helg men även för att dem ska kunna reservera vårt datum och boka in sin semester.

Våra save the date kort är noga utvalda detaljer sammansatta på ett litet kort. Vi har tillsammans pysslat och filat på ett kort som kan visa vårt tema samt genomspegla hela vårt bröllop. Kan ni gissa vad vårt tema är?

Önskar alla en fin helg
// Monika

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *