A magical gold wedding

img_0109

Guld, glitter och klassiskt vitt i en kombination som kommer flyta ihop och bli helt ljuvlig. Valet av vår färgtema och röda tråd inför bröllopet var väldigt enkelt. Inte minst efter att vi hade valt vart vi ska gifta oss. För oss var det oerhört viktigt att valet av temat skulle passa ihop med valet av bröllopsställe. Jag har erfarat många bröllop där temat försvinner helt eller delvis och man inte riktigt vet vad det går ut på. Så för oss men framför allt mig är det oerhört viktigt att hålla den röda tråden genom hela bröllopet. Jag anser att planeringen blir enklare och detaljerna faller lättare på plats. Därför ska huvudtemat och detaljerna kring vårt bröllop genomsyra guld och klassiskt modernt.

Foto:Mary otanez photography
Foto:Mary otanez photography

För oss gav internet och tidningar oerhört mycket inspiration. Vi har googlat och letat, vi har klippt och klistrat och vi har valt att ta med detaljer som speglar våra personligheter. Jag älskar styling och mode, därmed är det unika och speciella viktigt för mig på vårt kommande bröllop. Tobbe som är ingenjör har öga för detaljer och är oerhört noga i allt. Så därmed diskuteras och vrids varje detalj ut och in av oss på olika sätt. Älskar att vi kan kombinerar varandra på de sättet när det gäller planeringen. Sedan ska jag tillägga att jag är oerhört tacksam att han är med på alla detaljer och vill gärna säga sitt.

God natt alla fina, imorgon är de ny vecka med nya möjligheter och för oss är de ny vecka och ännu närmre vår stora dag.

img_0116
Inspirationshämtning från tidningar! Med små notislappar som jag får av min underbara Tobbe med jämna mellanrum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *