Den magiska jakten

img_0124

Det sägs att hitta den perfekta klänningen inför bröllopet är lika svårt och tidskrävande som att hitta den man vill gifta sig med. Samtidigt som det är väldigt magiskt och spännande.

Väldigt fort kastade jag mig in i brudklänningarnas värld tillsammans med min stöttepelare och bästa vän, min underbara mamma Judith! Jag visste att när hon är med så kommer alla bitar falla på plats vad gäller letandet efter klänningen. Eftersom jag jobbar med mode och har erfarenhet av styling så kände jag på mig redan innan vad som skulle passa mig.

img_0125img_0123img_0126
Inspiration från Allt om Bröllops senaste tidning samt ungersk bröllopsmagasin. 

Att finna drömmen

En nervös men förväntansfull Monika travar in i brudbutiken och berättar inlevelsefullt hur vårt bröllop är tänk och vad jag ungefär har för bild framför mig gällande klänningen. I mitt fall var de viktigt att hitta en klänning som jag känner mig bedårande vacker i och som speglar Mig. Det var även viktigt att hitta en som varken sticker ut eller försvinner i sin helhet på bröllopsstället.

Att prova sig fram genom bedårande klänningar var oerhört magiskt och spännande. Vissa klänningar fick jag rysning av att de inte alls var jag medan andra kändes helt okej eller för mycket maräng. Men till sist var den där, min dröm, min bakelse, min vita drömklänning som jag så småningom skulle få säga de magiska orden i. Brudklänningen som var gjord för mig, det stod mitt namn i den och jag vill helt enkelt inte ta av mig den.

Klänningen som jag kommer vandra ner för altaret med, är som en magisk maräng, en bakelse en perfekt formad och designad vit dröm. Självklart kommer det behövas några justeringar för att den ska sitta som den ska men klänningen är iallafall äntligen hemma och den är enbart MIN!

Jag vill verkligen av hela mitt hjärta dela med mig av min bedårande helt perfekta klänning men det kommer jag inte att göra. Inte än, inte här nu idag utan när vår stora dag väl äger rum då ska ni få se den. Då jag har valt att inte visa den för min blivande man Torbjörn, ska detta även förbli så här på bloggen! Jag tycker det är spännande att få behålla en hemlighet fram till vår stora dag. Torbjörn är oerhört nyfiken men han vet nog att jag har gjort helt rätt val.

Så länge får ni njuta av några fantastiska klänningar som finns där ute på marknaden och som även jag har inspirerats av.

// Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *