Ljuva toner

img_0207

Foto: Erika Parker Photography

Vigselmusik

Världen är full av vacker musik, toner som den ena efter den andra sätter sina spår på ett eller annat sätt. Låtar som får en att slappna och tänka på de vackraste som finns och på de som komma skall i framtiden.

Vi har under hela bröllopsplaneringen lyssnat på mängder av låtar, googlat på bröllopsmusik för att få inspiration för vår musik under vigseln. Det finns mängder av vackra låtar som man skulle kunna använda sig utav men för oss är det viktigt att det ska passa oss, det ska spegla vårt liv men framförallt ska de spegla och sätta en riktig festlig stämning för resten av bröllopet efter vigseln. Samma sak tycker vi även gäller ingångsmusiken för både Tobbe, brudföljet samt mig själv.

Därför har vi både valt en av våra absoluta favoritlåtar som respektive ingångsmusik och vi har valt utgångsmusik som verkligen (förhoppningsvis) kommer sätta den rätta stämningen för resten av kvällen.

 

Låtar som vi valt img_0208

  • Chariots of fire
  • Love me like you do
  • Marry you
  • Just the way you are
  • All of me

Foto: Erika Parker Photography

Under vigseln har vi även en önskan att våra underbara musikaliska vänner ska sjunga och spela en speciell låt – All of me med John legend. Bara tanken av att höra min fina vän Sanna sjunga den med en ljuv stämma Ger mig rysningar av lycka! Ser verkligen fram emot vigseln då jag är så oerhört nyfiken på alla känslor och tankar som kommer då man blir fru och man. Tänk att vårt bröllop närmar sig med stormsteg, tänk att jag om enbart 62 dagar kommer att stå mitt emot min själsfrände och få säga de magiska orden! JA!

Önskar er alla en fin kväll
// Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *